Becsületkassza, azaz Pay What You Can!

Örömmel jelentem be, hogy áttérek a becsületkasszás fizetésre. Vagyis kipróbálom. A világon már nagyon sokan csinálják, nemcsak “egyedülálló” műveszek, tervezők, performerek, de nagyobb éttermek, kávézok, múzeumok is. Amikor azt írtam, örömmel jelentem be, szó szerint értettem, ugyanis tényleg nagyon nagy boldogsággal tölt el, hogy ezáltal esetleg olyan valakihez is eljut majd a mintám, akinek kétszer át kell számolnia a pénzét, hogy mire is költi. Azt is fontolgatom, hogy akár ingyen is odaadom az adott mintát, ha erre külön kérés van…. Ma frissítettem az első mintám árát. Úgy néz ki, hogy az első ár a teljes ár, ami durván (és tényleg durván) tükrözi, hogy mennyi időt és energiát fektettem bele az adott tervezésbe, kivitelezésbe és a minta megírásába. Ez egy tényleg nagyon hosszú, kacifántos út. Aki még nem próbálta, az nem is gondolja, hogy egy minta megírasa több méretben, úgy hogy az érthető legyen szinte mindenki! számára, mennyire sok időbe telik… Visszatérve az árhoz: ha valakinek nincs módjában megfizetni a tenyleges árat, választhat a pénztárcájahoz illően vagy a 20%-kal, illetve a 40%-kal olcsóbb árból. Azt hiszem ez így fair. Nagyon várom már a visszajelzéseket, de ha nem lesznek, az sem baj, én megtettem minden tőlem telhetőt és jól érzem magam:-)

Néhány kép a zokniról, hiszen ide meg nem is tettem fel őket.

Ebből a mintábol 4 pár zoknit készítettem, amit úgy gondolom, hogy nem fogok elhordani, így nemsokára listázni fogom az Etsyn.

Hamarosan jelentkezem, könnyen meglehet, hogy egy kis tutoriallal:-) Addig is Mindenkinek minden jót, és vigyázzatok Magatokra! Zsuzsa🎈

Becsületkassza, azaz Pay What You Can!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kedves Zsuzsa! Nagyon tetszik ez a kezdeményezés, a becsületkassza. Bízom benne, hogy sokan megértik ennek a lényegét. Gratulálok a döntésedhez, és nem utolsó sorban a gyönyörű mintáidhoz, munkáidhoz!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.